Jūriniai/būrevimo žiūronai Berkut 10×50

Jūriniai/būrevimo žiūronai Berkut 10×50

Mokėti 3 vienodomis įmokomis po 46.67

140.00

Neturime

Produkto kodas: 700002-1 Kategorijos: , Žymos: , ,

Nesvarbu, ar plaukiojate atviroje jūroje, ar dalyvaujate laivų lenktynėse, ar ramiai žvejojate, “BERKUT” 10×50  jūriniai žiūronai padės jums stebėti aplinką vandenyje. Porro žiūronai buvo specialiai sukurti jūrininkystei ir vandens sportui, jie pasižymi 10 kartų didinimu, kuris idealiai tinka stebėti stebėjimo objektus iš laivo. Jūreiviški žiūronai taip pat pasižymi tiksliu individualiu okuliarų reguliavimu, kad vaizdas būtų perteikiamas kuo ryškiau. Be to, žiūronų objektyvo skersmuo yra didelis – 50 mm, todėl jie surenka daug šviesos, kad būtų galima gauti ryškius vaizdus sutemus ir esant prastoms oro sąlygoms. Dėl guminės apdailos buriavimo žiūronai tvirtai laikysis rankose net ir esant sudėtingoms sąlygoms. Guminis aptaisas taip pat apsaugo optiką nuo smūgių. O jei žiūronai kada nors nukristų į vandenį, dėl žalios spalvos akcento ant žiūronų ir dirželio per petį galėsite juos greitai rasti. Po turiningos dienos vandenyje jūrinius žiūronus galite laikyti krepšyje iki kito buriavimo ar plaukiojimo valtimi nuotykio.

Optimali orientacija su dideliu kompasu ir regėjimo lauku

Jūriniuose žiūronuose įmontuotas kompasas, kad galėtumėte orientuotis aplinkoje. Dideliame kompase įmontuota šviesa, kad galėtumėte patikimai nustatyti pagrindinius taškus – net ir esant prastam apšvietimui. Tuo tarpu tinklelis leidžia apskaičiuoti tikslius dydžius ir atstumus. Be to, jūriniai žiūronai turi didelį  396FT/1000YD  regėjimo lauką 1000 m atstumu, todėl galėsite nuolat apžvelgti supantį ežerą ar jūrą.

Atsparus vandeniui ir oro sąlygoms

Kai kalbama apie keliones laivu ir vandens sportą, nėra nieko svarbiau už vandeniui ir rūkui atsparius žiūronus. Štai kodėl “BERKUT 10×50” jūriniai žiūronai yra sukurti taip, kad skysčiai nepatektų į korpusą. Be to, azoto užpildas užtikrina, kad lęšiai iš vidaus neužsidegtų, todėl net ir esant dideliems temperatūros svyravimams vaizdas išliks aiškus.

Aukštos kokybės optika

Jūriniai žiūronai turi aukščiausios kokybės optiką, skirtą buriavimui ir kelionėms laivu. Lęšiai ir prizmės pagaminti iš aukštos kokybės BaK-4 stiklo medžiagos. Tuo tarpu pilnas daugiasluoksnis stiklo paviršių padengimas taip pat padidina šviesos pralaidumą ir apsaugo nuo erzinančių atspindžių.

Maksimaliai patogūs akiniai nešiojantiems akinius

Berkut  jūrinius žiūronus galite naudoti ir nešiodami akinius. Taip yra todėl, kad LE akinių okuliarai turi ilgą akių reljefą, todėl akinius nešiojantys asmenys gali matyti visą regėjimo lauką. .

Stebėkite aplinką stulbinamai detaliai buriavimo kelionėse, laivų lenktynėse, kruizuose ir kitur – su jūriniais žiūronais “BRESSER Nautic 7×50 Gen. II”.

SAVYBĖS:

  • Aukštos kokybės jūriniai žiūronai buriuotojams ir vandens sporto entuziastams
  • Padidinimas: 10x; objekto skersmuo: 50 mm
  • Atsparus vandeniui ir rūkui
  • Azoto užpildas neleidžia lęšiams rūkti iš vidaus
  • Tvirtas, guma padengtas žiūronų korpusas
  • Individualus okuliarų reguliavimas
  • Geltonos spalvos akcentas ant žiūronų ir dirželio, kad būtų galima geriau surasti vandenyje
  • Didelis 396 FT/1000 YD regėjimo laukas
  • TIEKIMO TURINYS:
    • Jūrų žiūronai
    • Dirželis per petį
    • Krepšys
    • Instrukcija

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

X

Prisijungti

Registruotis

A link to set a new password will be sent to your email address.